sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pakettia postista

     Ensiksi, uusi ulkoasu on nyt jotakuinkin valmis vastaanottamaan kevät. Ulkoasun lisäksi muuttui nimikin, koska tuli huomattua että eräällä toisella blogilla oli sama nimi. Pieniä muutoksia saattaa vielä tulla ulkoasuun, mutta pääpiisteittäin se olisi nyt tässä.Kommenttia jaa ja kannatta antaa, vain siten voin muuttaa blogia parempaan suuntaan.
     Mutta asiaan, tällä viikolla tuli Katariinan kanssa tilattu paketti Antassulta. Viikon verran sitä olin odottanut ja vihdoin perjantaina se tuli. Tarkoituksena olisi tehdä Tahvolle panta, hihna, valjaat ja näyttelyhihna. Ite tilasin paracord-narua, pistolukon, polypropeeninauhoja ja liipasinlukkoja.

Antassun paketti ja kaksi helmilähetystä
Osa tavaroista on Katariinan

Pannan tein jo tilaamastani heijastavasta paracord narusta ja samasta narusta tulee hihna. Valjaita en ole vielä ehinyt aloittaa. Näyttelyhihnan tekoakin hidasti helmien puuttuminen tilauksesta. Olin siis tilannut helmiä mutta kaikki eivät tulleet perille. Maanantaina todennäköisesti tulee puuttuvatkin helmet.


Valmis panta
     Pannasta tuli mielestäni tosi kiva. Ensimmäiseksi pannaksi melko onnistunut tuotos. Nyt pitäisi vain keksiä kenelle teen seuraavat pannat, tämä kun on niin koukuttava harrastus :) Hihnaan ompelin ihan normaalista mustasta polypropeeninauhasta perustan jotta se kestäisi vetoa. Sen päälle punoin paracord narusta kuoren. Naru kuitenkin loppui kesken, joten ihan vielä hihna ei ole käyttövalmis.

 
Hihnan perusta
Puolivalmis hihna
      Helmien tulon jälkeen alan tehdä Tahvolle näyttelyhihnaa. Huhtikuussa onkin jo ensimmäiset match showt joihin olisi tarkoitus molempien koirien kanssa mennä. Siiheksi pitäisi hihna olla valmis.

Mitä piditte pannasta ja hihnasta?

2 kommenttia:

  1. Todella upeita! :-)
    Onko Katariina sun sisko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Ja ei, Katariina ei ole miun sisko vaan hyvä ystävä meidän naapurista :)

      Poista