perjantai 12. joulukuuta 2014

12. luukku, rakas joulupukki


Minä odotan jo innolla joulua ja sitä että saa avata lahjoja. Minulla on myös tapana ostaa koirille joululahjat sen mukaan mitä ne tarvitsevat.

Akun lahjatoivelista sisältää erittäin tarpeellisen furminatorin. Meillä on jo yksi furminatori mutta se on niin pieni että menee ikuisuus kun sillä harjaa Akun kokoisen koiran.Tämä on kuitenkin ollut oston arvoinen sillä Akunkaan pohjavilla ei kunnolla irtoa ilman tätä. Hakusessa onkin nyt ihan kunnon isolla terällä oleva versio.
http://www.furminator.com/Products/Dogs/dog-grooming-deshedding-tools/stop-dog-shedding-giant-long-hair-dog-grooming.aspx

Toinen Akun lahjalistalla komeileva toive on  kylpytakki. Akulla on niin pitkä karva että vettä tippuu vielä puolenkin tunnin päästä pesusta vaikka koiran kuivaisi pyyhkeellä hyvin. Aku ei oikein piittaa hiusten kuivaajalla kuivaamisesta minkä takia ilmakuivatus on meillä ollut toimiva ratkaisu. Kylpytakki toimisi koiran kuivattajana sen aikaa kun vettä koirasta tippuu. Rukalla on tähän oiva ratkaisu.
http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-soft-kylpytakki-harmaa/029832/

Tahvon lahjatoivelistalla komeilee kärkipäässä kurahaalari. Nyt kun ei näytä talvi tulevan niin jätkälle on hankittava kurahaalari, jotta säästyttäisiin suuremmilta pesuilta lenkkien jälkeen. Akullahan on jo oma haalari joka on ollut todella kätevä. Tahvon haalarin täytyisi olla pitkäselkäinen mutta siro, joten kaikki haalarit eivät tälle koiralle käy. Tahvolle on hyvin käyneet Rukan koiratarvikkeet, joten todennäköisesti kurahaalarikin tulee olemaan Rukan. Väritoiveena olisi jokin muu kuin musta.
http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-protect-haalari-keltainen/030608/

Toinen lahjatoive Tahvolle olisi tossut. Tahvo on erittäin herkkä tassuistaan jos pakkasta on vähänkään enemmän ja ulkona joutuu olemaan pidempää. Pakkasesta ei tosin ole tänä vuona vielä ollut haittaa joten tossujen osto on jäänyt jouluun. Jo viime vuona Tahvo käytti Akun vanhona tossuja jotka olivat kuitenkin liian isot, joten herra tarvitsee omat. Rukalla on tähänkin vaivaan ratkaisu. Mustin ja Mirrin esitteessä oli Rukan tossut mutta harmi kun ovat vain kahden tossun pakkauksina. Myös nuo toiset rukan versiot ovt kiinnostavat.
http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-step-tossut-4-kpl/028400/http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-proff-tossut-2-kpl/034194/
Molemmat koirat saavat vielä jouluna yhdet lelut ja isot nahkaluut. Koirat saavat sitten repiä ne papereista jouluaattona.

Omat joululahjatoiveet ovat melko harrastuspainoitteisia ja suurin osa liittyy tavalla tai toisella koiriin. Tällä hetkellä eniten haluamani joululahja on GoPro hero 4.Tarkoituksena olisi käyttää sitä harrastusteni kuvaamiseen, sillä järkkärin videolaatu on melko kehnoa. Tällänen pieni kamera olisi myös kätevä kiinnittää koiran valjaisiin ja kuvata koirien elämää sieltä käsin.
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/50955/fbssf/GoPro-HERO4-Silver-Standard-Edition
Toinen hyvin haluttu joululahja on treeniliivi tai -tasku. Hienointa olisi kun saisi oman seuran logolla varustetun treeniliivin mutta niitä ei tällä hetkellä ole tilauksessa tai edes harkinnassa, joten täytyy tyytyä muihin vaihtoehtoihin. Tällä hetkellä ihan tavan treenitasku viehättää enemmän vaikkakin siinä on vähemmän taskutilaa. Kiikarissa on Berran treenitasku.
http://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/treenitasku-berra-enstex-musta/414105103/

Kolmanneksi halutuin joululahja on uudet kengät agilityy. Meidän agihalliin asennettiin syksyllä uusi keinonurmi ja se on hieman liukas minun normaaleilla halppislenkkareilla. Nyt olisi hakusessa kunnon nappulakengät mutta vielä en ole päättänyt minkälaiset haluan. Näiden hankinta menee luultavasti joulun jälkeen mutta silloinhan ne alennusmyynnit on.

http://www.berrastore.fi/sticky-pinkki-agilitykenka-p-1153.html
Neljäntenä lahjatoiveena on juokus-/hiihtovyö. Akun ja Tahvon kanssa on mukava lähteä jäälle hiihtämään ja siinä touhussa tarvitsee olla kunnon vetovyö ettei selkä rasitu. Viime vuona käytin vain hihnaa jonka kietaisin selän ympäsi, mutta hihna valui ja rasitti selkää.
http://www.korpimetso.com/product/1293/non-stop-trekking-vyo

Onko Sinulla näistä toivetuotteista kokemusta? Entä minkälaisia joululahjatoiveita Sinulla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti