sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku, linkkaa blogisi



HYVÄÄ TOISTA ADVENTTIA!


Pistin lukulistani uusiksi, sillä moni seuraamani blogi on vaipunut horrokseen tai lopettanut kokonaan toimintansa. Nyt kaipaan uusia tuulia blogilistalleni. Hakusessa ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa blogi, vaan tietyt kriteerit omaava.

Linkkaa (<a href="http://osoite">Mainos</a>) kriteerit täyttävä blogisi pienen esittelytekstin kera  18.12 mennessä. Joulun kunniaksi arvostelen omasta mielestäni parhaat blogit vielä ennen joulua plussin ja miinuksin. Jaan blogit kuitenkin kahteen kategoriaan, vanhat tutut ja uudet tuttavuudet, joten myös jo lukemani blogit voi linkata mukaan. Voit myös ilmiantaa kaverisi blogin tai muuten vaan hyvän lukemasi blogin joka täyttää kriteerit.

Blogin kriteerit:
     - Blogi on koira-aiheinen
     - Postauksia tulee säännöllisesti
     - Postauksia värittää  suuret kuvat ja videot

Suuren plussan saat jos blogi sisältää:
     - Monipuolisia treenipostauksia, etenkin agilitysta, tokosta ja jäljestyksestä
     - Mielipidepostauksia
     - Valokuvausta
     - Mielenkiintoisen ulkoasun
     - muutakin kuin "käytiin tänään lenkillä ja sen jälkeen mentiin nukkumaan"-tyylisiä postauksia.

22 kommenttia:

  1. http://only-me-and-my-story.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mainos
    14-vuotiaan tytön ja 5-vuotiaan suomenpystykorvauroksen arkea, nyt on käynnissä joulukalenteri, joten postauksia tulee siihen asti ainakin jokapäivä.
    Toivottavasti osallistuminen meni oikein :/

    VastaaPoista
  3. Almost Impossible

    Blogi kertoo kolmen koiran seikkailusta Skotlannissa lähes mahdottomien haasteiden ja tavoitteiden kera. Landseeruros Jet tähtää agilityssä, canicrossissa ja tokossa kohti kisakenttiä, Nessien ongelmana on remmiräyhäys, ja Patches vaan pyörii mukana kuvioissa keksien kaikkea ihmisten päänmenoksi. Tervetuloa keskelle kaaosta!

    VastaaPoista
  4. Vätyskän messissä

    19-vuotias naisenalku höpöttää jokapäiväisestä elämästään. Postauksissa päähenkilöinä toimii kolme kuritonta koiraa, pari jättipupua, kissavanhus ja karvainen avomies.

    VastaaPoista
  5. Hertta ja Kerttu

    "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!"

    VastaaPoista
  6. http://treenikaverit.blogspot.fi/

    Viiden koiran treenejä, kisoja ja elämää, päälajina toko.

    VastaaPoista
  7. Susiasukit

    Lähinnä mudi Oran elämästä, treeneistä ja kisoista kertova blogi. Sekaan on tosin eksynyt myös pari diy-, mielipide- ja koulutuspostausta.

    VastaaPoista
  8. http://ihmekoirat.blogspot.com

    Valokuvia, useamman lajin treenejä, yleistä pölhöilyä.

    VastaaPoista
  9. Harrastushaukut VINSKI&KETKU)

    Länsisiperianlaika Vinski ja lapinporokoira Ketku (:

    VastaaPoista
  10. (Villi villakoira & pirteä paimenkoira)

    Villakoira Femma ja Paimenkoira Fiilis harrastaa, valtaa sohvaa ja aiheuttaa omistajilleen harmaita hiuksia. Hihnan toisesta päästä löytyy nuori naisenalku, joka yrittää pysyä menossa mukana kera kameran ja piirustuslehtiön.

    VastaaPoista
  11. http://flattielamaa.blogspot.com

    Noutajalauma menossa. :)

    VastaaPoista
  12. Toimintakyvyttömät

    Vasta hetken aikaa pystyssä ollut blogi, jonka päätähtinä esiintyvät belgianpaimenkoira Tiki ja uusi tulokas, rescuelikka Riia. Pääasiassa treenipainotteinen, mutta talven tuoman treenitauon myötä tulee varmasti kirjoitettua aiheesta kuin aiheesta. Myös postaustoiveita otetaan mielenkiinnolla vastaan ja toteutellaan mahdollisuuksien puitteissa :)

    VastaaPoista
  13. Blogi koomaili, mutta alkaa pyöriä aktiivisesti :-)

    otuksiani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Pumikaksikon seikkailuja

    Kahden pumineidin elämästä kertova blogi. Päälajeina meiltä löytyy agility ja toko, jossa molemmissa kilpailen jo vanhemman pumini kanssa sekä tulen myös kilpailemaan nuoremman kanssa. Treenipostaukset kirjoitan yksityiskohtaisesti ja usein havainnollistan treenit videoiden avulla.
    Tervetuloa kurkkaamaan! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin nimi tietenkin Pumikaksikon matkassa... Ei ehkä pitäisi kirjoitella mitään väsyneenä. :D

      Poista
  15. Mainos

    Toiveesta todeksi (http://toiveestatodeksi.blogspot.fi/) on blogi toiveesta, joka muuttui todeksi. Blogi alkoi pentuhaaveilulla, pennun odottamisella, pentuarjella - nyt se toimii meidän päiväkirjana ja treeniblogina. Arkea, juhlaa, retkiä, reissuja, seikkailuja, ylämäkiä, alamäkiä, treeniä ja harrastusmaailmaan tutustumista. Kirjoittelen aktiivisesti, tykkään valokuvata ja videokuviaakin tulee suhteellisen ahkerasti. Harrastamme tokoa, agilityä, rally-tokoa, jäljestystä, canicrossia ja temppuilua.

    VastaaPoista
  16. IRRATIOMANIA

    Erittäin valokuvauspainotteinen koirablogi (vai koirapainotteinen valokuvausblogi - en tiedä itsekään). :D Blogissa yhdistyy kaksi minulle tärkeää asiaa. Pyrin julkaisemaan runsaasti valokuvia, mutta myös raapustelemaan silloin tällöin vähän pidempiä postauksia.

    VastaaPoista
  17. (Täplikkään matkassa)

    Blogi turinoi kohta 4-vuotiaan dalmatiankoira uroksesta nimeltä Rocky, joka on mun ensimmäinen koira. Monta haastetta ja koulutusvirhettä on tullut tehtyä joista osa näkyy vieläkin jollakin tapaa. Nyt vaata omistajan kiinnostus tokoa kohtaan on herännyt ja tavoitteena olisi saada opeteltua ALO liikkeet kuntoon ja päästä edes kerran kisakentälle. Monia muitakin tavoitteita löytyy, mutta tuo taitaa olla suurin haave. Blogi on vasta alkutekiöissään, mutta kehittyy päivä päivältä.

    VastaaPoista
  18. Australiankelpie Doni
    Monitoimijätkä Doni tekee kaikkea, josta on mahdollista saada pallo ;) päälajeina agility(maksi2) ja toko(tva) ohessa tehdään hakua, jälkeä ja rally-tokoa

    VastaaPoista