tiistai 29. syyskuuta 2015

Testissä Back on Track

Päästiin Hurttahuoneen kautta tutustumaan Faunattaren lähettämään Back on Trackin matkapetiin. Nivelvikaiselle koiralle entuudestaan tuttuja Botin tuotteista ovat toppaloimi ja ruusunmarjarouhe, mutta matkapeti on aivan uusi tuttavuus. Henkilökohtaisesti en edes tiennyt että Bot valmistaa koirille petejä, joten tuote otetaan innolla vastaan.
_MG_2158_
Jos jollekin Back on Trackin tuotteet ovat tuntemattomia niin niihin pääsee tutustumaan Botin omilla sivuilla. Tuotteita löytyy niin koirille, hevosille kuin ihmisillekin. Tuotteiden toimivuus perustuu Welltex nimiseen keraamiseen kankaaseen, joka heijastaa käyttäjänsä ruumiinlämpöä takaisin pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä. Tutkimusten mukaan pitkäaaltoinen lämpösäteily kiihdyttää verenkiertoa joka puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Vilkastunut verenkierto myös vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä, minkä takia tuotteita voidaan käyttää myös tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen, esim. nivelkipuihin.
_MG_2169_
_MG_2175_
Meille paketti saapui Faunattarelta parisen viikkoa sitten ja se otettiin heti innolla käyttöön. Tällä hetkellä meidän koirilla ei ole omia henkilökohtaisia petejä, vaan lattialla on yksi ohut halppis koirapatja. Aku ei ole koskaan edes vaivautunut pedille vaan nukkuu mielummin kovalla lattialla tai sohvalla. Tahvo käy välillä patjalla nukkumassa mutta ei viihdy siinä pitkiä aikoja. Tin taitaa olla ainut joka viihtyy yökyläreissuilla halppispatjalla. Tosin syy tähän saattaa olla myös se, ettei Tin useinkaan pääse sohvalle nukkumaan kun talon omat koirat ovat vallanneet sen. Käytännössä siis halppispatja on meillä käyttämätön ja sen takia en ole edes kaavaillut koirille omia petejä, kun ei ne niissä kuitenkaan nuku.
_MG_2204_
Nyt kun Bot:in matkapeti otettiin käyttöön ja Tahvo sen tajusi, se on nukkunut sen päällä lähes joka yö. Sijoitin matkapedin Tahvon lempipaikalle ja koira hakeutuu nykyisin sinne lähes poikkeuksetta. Ilmojen kylmetessä ja kosteuden lisääntyessä Tahvolla alkaa ilmetä lonkkavaivoja, joten peti pitää koiran lämpimänä ja hoitaa kipeitä lonkkia. Näin lyhyen kokeiluajan jälkeen en vielä voi muita kokemuksia jakaa kuin että koira ainakin pitää pedistä.
_MG_2201_

_MG_2213_

Sitten plussat ja miinukset:

 
+ kätevän kokoinen ja soveltuu myös vaellusreissuille
+ Säilytyspussi, johon pedin saa rullattua (vrt. makuupussi)
+ Materiaaliltaan miellyttävää eikä tee koirasta sähköistä
+ Pedin alapuoli on likaa hylkivää materiaalia
+ Pedin pohjassa on liukuesteet, jotka pitävät patjan paikoillaan
+ Hoitaa niveliä ja pitää koiran lämpimänä
+ Matkapediksi todella muhkea ja pehmoinen

- Karva tarttuu kankaaseen tosi voimakkaasti
- Pohjan liukuesteisiin tarttuu lika ja pöly helposti, jolloin liukumeste heikkenee
- Hinta
 

Onko teillä käytössä minkälaisia Back on Trackin tuotteita?

 Onko matkapeti teille tuttu tuote?

2 kommenttia:

  1. Back on Track-loimi on ollut jo pitkään ostoslistalla, mutta suolaisen hinnan takia se on jäänyt kuitenkin kauppaan. Pitäisi kyllä pikkuhiljaa ostaa koko laumalle, se ois meinaan tosi helppo heittää esim. treenien jälkeen niskaan :-)

    Tää peti vaikuttaa myös kätevältä ja toimivalta. Peti vois olla itseasiassa meille oikeinkin sopiva, kun tästä pääsis jokainen koirista nauttimaan :)

    BOT:in tuotteista meillä on käytössä ainoastaan ruusunmarjajauhe ja ollaan kyllä siitä tykätty. Itsekin tulee sitä heitettyä esim. jugurtin sekaan välillä :) Se on itseasiassa jopa hyvääkin siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on seuraavaksi hankinnassa Botin verkkoloimi mitä vois käyttää sisälläkin. Tuo hinta tosiaan kauhistuttaa, mutta odottelen syksyn tuomia tarjouksia.

      Enpäs ookkaa kokeillu ite tuota ruusumarjarouhetta, täytyypä laittaa jugurtin sekaan seuraavalla kerralla :)

      Poista