sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. luukku, joululahjavinkit ja -toiveet

Jouluotsikko
Joulunaikaan ihmiset katselevat mainoksia ja tarjouksia sillä silmällä jospa sitä itse tarvitsisi kyseistä tuotetta. Tai tarvitsisiko jokin sukulainen tai kaveri, jolle tuotteen voisi ostaa. Myönnän että itse olen melko pihi, mutta joulunaikaan rahankäyttöni repsahtaa ja tulee ostettua myös niitä vähemmän tarvittavia tuotteita, etenkin koirille. Listasin meidän joululahjatoiveita ja suosittelemiamme lahjavinkkejä yhden postauksen alle. Joulun jälkeen nähdään kuuloko pukki toiveemme.

 Löytyykö toiveista ja vinkeistä teille tuttuja tuotteita tai joululahjatoiveita?

lahjatoiveet 1

1. Koiran omistajalle hyvä ja mieluisa lahja voi olla harrastusaiheisen lehden määräaikainen tilaus. Lehdistä voi lukea mitä maailmalla tapahtuu harrastuksen parissa ja niistä voi saada vinkkejä myös omaan harrastamiseen ja treenaamiseen. Itselle harrastuslehdistä lempparit ovat uusi Putkeen!-lehti ja ASB.
2. Itse toivon joululahjaksi lyhyttä, maksimissaan metrin mittaista treenihihnaa. Etenkin rally-tokossa pitkän hihnan kanssa temppuilu on raivostuttavaa. Lyhyellä hihnalla homma saattaisi jopa toimia. Tällaisen tekeminenkään ei tosin olisi vaikeaa.
3. Yksi pitkäaikainen toiveeni on ollut dobopallo. Dobokursseilla käynti on mukavaa mutta kurssien hinta tuppaa olemaan korkea. Tahvon kanssa olisi mukava doboilla myös kotona.
4. Orbiloc-turvavalo on varmasti monen koiranomistajan toivelistalla, niin myös meidän. Joskohan pukki nyt kuulisi meidän toiveen.
5. Back on trackin koiraloimet ovat kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Meiltä löytyy verkko- ja toppaloimi, joten voin suositella muillekin näitä tuotteita, toimivat! Joulun alla on monessa paikassa myös kyseisistä tuotteista tarjouksia.
6. Treeniliivi on toinen pitkään haaveissa ollut tuote. Mikään aiemmin testaamani liivi ei ole ollut mieluisa, mutta nyt olen löytänyt sen minulle sopivan, nimittäin Arrak Softshell Vest Acadia-treeniliivi.
7. Jos et tiedä mitä koiran omistaja toivoo, yksi varma lahjavinkki on lahjakortti johonkin eläinliikkeeseen tai vaikka koirauimalaan. Itse toivon käsityöihmisenä antassuun lahjakorttia.

lahjatoiveet 2

8. Design Sir'olalla on ihania koirarotutuotteita, jotka ovat hyviä lahjavinkkejä koirahulluille. Yksi suosikkini on rotuaiheinen naulakko. Tämä on myös oiva lahjaidea esim. koirasi kasvattajalle.
9. Koirahiihtoon olisi toiveissa kunnon vetovarusteet niin koiralle kuin itsellekin. RuffWearilla on kivan oloinen valjassetti, johon kuuluu koiralle vetovaljaat, vetoliina ja ihmiselle vetovyö. Kätevän oloinen setti.
10. Sopivan tarjouksen sattuessa kohdalle olisi omille koirille aika hankkia uudet heijastinliivit. Näillä pimeillä "talvisilla" ilmoilla ei kunnon heijastintuotteista ole haittaa.
11. Nelijalkaiset ystävät varmasti arvostavat omia lämpimiä ja pehmoisia petejä. Bot:illa on kätevä matkapeti, jossa yhdistyy tuotteiden hoitava vaikutus ja makoisat unet. Matkapeti on myös kätevä kuljettaa mukana tai käyttää esim. autossa.
12. Kurakelien ehdoton sankari on kunnon pyyhe koiran kuratassujen kuivaukseen. Ainankin meillä mikrokuitupyyhkeet kuivaavat tassut paremmin kuin tavalliset pyyhekankaat.
13. IceBugin nastakengät on hyvä valinta koiralenkille sadekelien jälkeiselle pikkupakkaselle. Mustajää ei pääse yllättämään lenkkeilijää jos koira vaikka sattuu innoissaan vetäisemään hihnan toisessa päässä.
14. Koirien älypelit jaksavat innostaa niin koiraa kuin koiraa. Namien etsintä älypelistä tai namien pähkäily kongista kuluttavat koiran energiaa luonnollisella tavallaja eikä omistajan tarvitse kuin piilottaa namit. Oiva valinta esim. leikkauksesta toipuvalle koiralle tai sairaana olevan ihmisen lemmikille.
15. Koira-aiheisia kirjoja tulee kuin sieniä sateella. Uutuuskirja Salme Mujusen Koiran rakenne laaja oppimäärä sai minunkin mielenkiinnon heräämään. Omassa kirjahyllyssä on useampia koirakirjoja, mutta tämä olisi aivan omaa luokkaansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti